A lehetőség, hogy megtaláld az ideális edzőt - FitnessOktatok.Hu - fitness, személyi edzés, step, aerobic, fórum, hirdetések, wellness
fitness wellness Főoldal Hirdetések Feladás Keresés Regisztráció Fórum Hírek
aerobic hirdetések
fitnesz
Felhasználónév:
Jelszó:
Partnereink
Fitnesz világ


Üdvözlünk a lendület és frissesség honlapján!Tegyünk együtt azért, hogy szebb és jobb életet élhess!

Keresd meg a neked megfelelő edzőt és érezd magad vidáman, mert az egészség életünk része kell, legyen!

Ennek megtalálásában segítünk neked! Használd ingyen honlapunk szolgáltatásait, melyek segíthetnek számodra

egy megfelelő életvitel megtalálásában, ezáltal járulva hozzá a belső boldogsághoz!

Mert számunkra az elégedettséged a legfontosabb!

Ha bármilyen észrevételed, ötleted van, kérlek, írd meg nekünk!


További szép napot és kellemes böngészést kívánunk: FitnessOktatok.hu
Legutóbbi hirdetések ( Tovább a hirdetésekhez )


Török Roland - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: Török Roland
Megye: Pest
Település: Budapest
Iskola:
Athéné

Végzettségek:
Testépítés-fitnesz

Bővebben
Keresztes-Nagy Alex - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: Keresztes-Nagy Alex
Megye: Pest
Település: Budapest
Iskola:
Weider Professional Fitness Trainer

Végzettségek:
Testépítő és fitness edző , Életmód és táplálkozás tanácsadó

Bővebben
Fekete Anita - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: Fekete Anita
Megye: -
Település: Budapest
Bemutatkozás:
3. kerületben található Sparta Gym edzőterem, bővíti területét és szolgáltatásait.

Bővebben
Perfect Body Labor - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: Perfect Body Labor
Megye: Pest
Település: Budaörs
Bemutatkozás:
Alakformálás mesterfokon, másképp! Készülj nálunk a strandszezonra 2017-es fejlesztés ...

Bővebben
NADI13 Egészség Centrum - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: NADI13 Egészség Centrum
Szlogen:
Bemutatkozás:
Totális fogyás tetőtől-talpig! 3 alkalmas Total Contour Wrap teljes test kontúr fogyas ...

Bővebben
Rusznák Reni - Fitness Oktatók 2007
Legkedvesebb képek megtekintése Bővebben...
Név: Rusznák Reni
Szlogen:
Bemutatkozás:
2016. Május 29-én megrendezésre kerül az I. Aquafitness Workshop Székesfehérváron! Má ...

BővebbenFotókristály, a legszebb pillanatokra...Legutóbbi híreink ( Tovább a hírekhez, érdekességekhez )


A gerincet négylábú életmódra tervezték
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
Az emberiség az 5. ágyéki csigolyával fizet a két lábra állásért. Minél civilizáltabban él, annál inkább fizet. Az 5. ágyékcsigolyára nehezedik a gerincoszlop súlya.
Tovább...

Asztma, a levegő minősége és az olimp...
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
Amint elérkezett a Pekingi Olimpiai Játékok kezdete, egy folyóirat cikkében például arra hívják fel a figyelmünket, hogy a hőség és a páratartalom Peking környékén hatalmas kihívást jelent minden sportoló számára.
Tovább...

A fontosabb légszennyezők, illetve az...
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
Megismerkedhetünk a levegőben jelen lévő fontosabb légszennyezőkről, mint például a szálló porral, szén-monoxiddal, ózonnal, kén-dioxiddal... illetve megismerhetjük azok egészségünkre gyakorolt hatásait.
Tovább...

Aszpartám ( E951 ) - alacsony kalória...
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
1981 óta nem hagyták jóvá az aszpartám száraz élelmiszerekben való felhasználását. 8 éven keresztül az FDA (Food and Drug Administration - amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal) elutasította az engedélyezését, mivel a laboratóriumi ál...
Tovább...

Testtípusok
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
A testalkat részben örökölt sajátosság, melyet nem tudunk teljes egészében megváltoztatni, bár lefogyhatunk, erősíthetjük és kidolgozhatjuk izmainkat. Ezzel szemben Párizs divatdiktátorai időről időre könyörtelenül új női ideálokat állítanak elénk...
Tovább...

A helyes testtartásról - 3. rész
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
Hogyan álljunk vagy üljünk helyesen, illetve hogyan nem célszerű ülni vagy állni? Erről próbálunk egy kis betekintést nyújtani alábbi cikkünkben. A lényeg, hogy a jó testtartás váljon szokássá, így természetesen és kényelmesen érezhetjük magunkat ...
Tovább...


Egy kis segítség az oldal használatához


Menüsor
- Főoldal: Az oldal rövid ismertetését olvashatod, illetve láthatod a legutóbb feladott néhány hirdetést.
- Hirdetések: Amennyiben meg szeretnéd tekinteni az oldalunkon található hirdetéseket, akkor ezt a "Hirdetések" oldalon megteheted. Többféle hirdetést találsz oldalunkon, melyek két nagyobb csoportba foglalhatóak, az egyikben edzőket, oktatókat, trénereket, gyógytornászokat láthatsz, míg a másikban edzőtermek, wellness hotelek, sportcentrumok hirdetései közt böngészhetsz.
- Feladás: Ha te is edző/oktató vagy és szeretnéd magad hirdetni, akkor nem kell mást tenned, mint kitölteni az itt található kérdőívet (bejelentkezés után). Ha elrontottál valamit, akkor sincs semmi baj, mivel adataidat bármikor módosíthatod.
Ha wellness hotelt, fittness termet, sportcentrumot vagy egy sportklubot, edzőtermet kívánsz hirdetni, akkor erre szintén lehetőséged nyílik itt.
- Keresés: Az általad megadott paraméterek alapján kereshetsz a hirdetések között. Több feltételt is beállíthatsz, hogy megkaphasd a számodra leginkább megfelelő edző, oktató, illetve fitness terem elérhetőségét!
- Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezel felhasználónévvel, illetve jelszóval, ami az oldalra történő belépéshez elengedhetetlenül szükséges, akkor itt megteheted a legminimálisabb mennyiségű adat megadásával. Utána lehetőséged nyílik uldalunk szolgáltatásainak igénybevételére.
- Fórum: Megoszthatod másokkal a véleményedet. Elmondhatod, ha valami bánt, illetve kérdés merül fel benned, vagy csak válaszolni szeretnél mások gondolataira, illetve ha ötleted van oldalunkkal kapcsolatban.
- Hírek: Hírek, érdekességek, információk a fitness és wellness világából
- Kapcsolat: Amennyiben a FitnessOktatok.hu oldal karbantartóival szeretnéd felvenni a kapcsolatot, akkor az ehhez szükséges információkat itt találod.

Minden jog fenntartva: FitnessOktatok.hu - 2007

E-mail:

Címszavak: fitness, wellness
hirdetések, fitnesz fórum, hírekA FitnessOktatok.hu rövid ismertetése:

Személyi edzők, aerobic oktatók, step oktatók, testnevelő tanárok, step trénerek, sportedzők, wellness trénerek, életmód tanácsadók, gyógytornászok, aerobik sportoktatók hirdetései, továbbá edzőtermek, wellness hotelek, sport centrumok, fitnesz termek, fitness központok, gyógycentrumok állásajánlatai. Oldalunkon megtalálhatod a közismert és kevésbé ismert személyi edzők hirdetéseit, akik bármikor rendelkezésedre állnak, hogy segítségükkel könnyen, gyorsan és hatékonyan fogyhassál le. Ha szükséges, ők írják meg számodra az edzéstervet, edzésprogramot, állítják össze étrendedet, veled edzenek, tanácsokkal látnak el, megpróbálják életedet minél szebbé és egészségesebbé tenni. Keresd meg tehát a számodra legszimpatikusabb edzőt hirdetéseink között és élj Te is vidám, boldog, egészséges életet!

És hogy milyen fitness iskolákban tanult oktatóit, illetve hirdetéseit láthatod?
- Fitness Company (IFAA)
- Fitness Akadémia
- IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ
- Body 'n' Soul Wellness & Pilates Academy
- Diplomás gyógytornászok (Pl. SOTE EFK)
- Fazekas Attila Wellness Akadémia
- Fitline Education
- IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés
- Pilates Institute
- TF Továbbképző Intézet
csak hogy a legismertebbeket említsük.
A FitnessOktatok.hu oldalon találhatsz továbbá fitness centrumok és wellness hotelek állásajánlatait, álláshirdetéseit. Amennyiben Te is oktató, edző vagy és szeretnél munkát taláni egy edzőteremben, sport, illetve wellnessközpontban, fitnesz teremben, akkor jó helyen jársz. Reméljük, hogy honlapunkon újabbnál újabb hirdetések fognak megjelenni, ezáltal is segítve benneteket egy boldogabb és szebb jövő felé.

Magyarország legjobb fitness iskoláiban (Fitness Company /IFAA/, Fitness Akadémia, IWI...) végzett oktatóinak hirdetései, továbbá wellness hotelek, gyógyfürdők, fitnesztermek bemutatása, valamint azok álláshirdetései is megtalálhatók oldalunkon, mint azt már korábban említettük.
Oldalunk tartalmából címszavakban: fogyókúra, személyi edzés, fogyás, bmi(boss mass index), aerobic, fitness, wellness, életmód tanácsadás, hirdetésfigyelő, egészséges élet elérése, fitnesz fórum, fitness hírek, érdekességek, információk a nagyvilágból, edzéstervek.
A sportolás egészségre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert, felfrissíti a testet és a lelket, serkenti gondolkodásunkat.
Edzéstervek? Személyi edzők? Fitness központok? A válasz: FitnessOktatok.hu! Üdvözlünk az egészséges élet, a wellness és a fitness világában! Mert Te is élhetsz szép és boldog életet! Ebben sze FitnessOktatok.hu: personal trainers hirdetései, hírek az egészségről a test és a lélek egészségéért, megtaláld az ideális személyi edzőt. Fitnesztermek hirdetései az ország egész területéről, edzés, fogyókúra, fitnesz, edzők, oktatók, edzés, edzéstervek, fogyókúra. step aerobic oktató hirdetések személyi edzés, fitness edzéstervek fogyókúra fitnesz wellness Személyi edzők fogyás, izomnövelés.
Ha az alábbiakat szeretnéd csinálni: szálkásító edzés, spinning, power walking, edzőtermi edzés, zsírégetés, személyi edzés, aerobik, step, fitness aerobic, testedzés, alakformálás, sportolás, testedzés, izomtömegnövelés... akkor segíthetünk Neked megtalálni az ideális választást!
Ugyanis honlapunkon megtalálhatod az edzőtermek, wellness hotelek, fitness termek, sportklubok hirdetéseit, hogy életed egészségesen élhesd le.
Személyi fitnes fitnesz fogyókúra fitness center aerobik wellness egészség healt súlykontroll body programs konditerem Budapesten a belvárosban, valamint annak környékén és vidéken is. Segíthetünk a súlyleadásban (weight loss), diéta (diet) megtervezésében, ingyenes hirdetéseink között barangolhatsz. Gyakorlatok privát edzés otthon bárhol és bármikor. Profi fogyás hatékonyan. Fitnesz edzők honlapjait is megnézhetitek a részletes adataiknál, valamint edzéstervek írásával is kérhetjük. Wellness hétvége, termálfürdők, wellness szállodák, hotelek, gyógycentrumok, kellemes hétvégi pihenés? Segíthetünk megtalálni, amit keresel! Nézz körül hirdetéseink között.
Minőségi edzésprogramok, cardio edzések, aerobic és step edzések tartása, egészséges táplálkozáshoz szükséges megfelelő étrend kialakítása, írása szakemberek által. A honlapon többek között az alábbi iskolák végzett oktatói találhatók: IFAA (International Fitness And Aerobic Academy, Fitness Company), IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ, Fazekas Attila Wellness Akadémia, Fitness Akadémia, IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés, Pilates Institute, TF Továbbképző Intézet ... step edzők, oktatók, hirdetései, lélek, gyógyfürdő ... Az oldal tartalmából: edzésterv írása fogyókúra fogyás tanácsadás privát tréning privát edzes, edzésterv típusok, testformálás alakformálás egészség egészséges élet... Hirdetés feladása edzők, step és aerobik oktatók, wellness trainerek, gyógytornászok, sportolók részére... továbbá lehetőség van edzőtermek, sportklubok, wellness szállodák, edzőtermek részére is hirdetés feladására... hirdetésfigyelés... body building, personal trainers, sportklubok, fitness akadémiák... Oldalunkon többféle iskola végzőseként hirdethetsz: IFAA, Fitness Company, Fitness Akadémia, Body 'n' Soul Wellness & Pilates Academy, Diplomás gyógytornászok (Pl. SOTE EFK), Fazekas Attila Wellness Akadémia, Fitline Education, IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés, IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ, Pilates Institute, Testnevelési Főiskola (TF) Továbbképző Intézet... személyi edző aerobic oktató fitness trainer personal trainer testépítés edzőtermi edzés. Személyi edzők step oktatók aerobik edzők fitness oktatók personal trainers szálkásítás. Egy oldal a sportról, sportolókról, mindenkinek. Ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írd meg a fórumon! Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk! FitnessOktatok.hu - A lehetőség, hogy megtaláld a Neked megfelelő, ideális edzőt! Keresd meg a számodra ideálisat a hirdetések között!
retnénk segíteni Neked! Hiszen mai rohanó világunkban szinte nincs időnk önmagunkkal is törődni egy kicsit! Pedig igenis kellene! Hisz az egészséget, mint oly fontos kincset, csak akkor vagyunk képesek értékelni igazán, ha az már elveszett! Ne várjunk addig! Tegyünk most egészségünk fenntartásáért, hogy boldogságban, vidámságban élhessünk és birkózhassunk meg a mindennapos kihívásokkal!

Fitness oktatók, személyi edzők, personal trainers, step és aerobic oktatók, wellness trénerek hirdetései, fórum az egészsérgről a test és a lélek egészségéért, FitnessOktatok.hu, hogy megtaláld az ideális edzőt!

FitnessOktatok.hu - 2008

Társoldalunk:
Esküvő és rendezvényszervezés