A lehetőség, hogy megtaláld az ideális edzőt - FitnessOktatok.Hu - fitness, személyi edzés, step, aerobic, fórum, hirdetések, wellness
fitness wellness Főoldal Hirdetések Feladás Keresés Regisztráció Fórum Hírek
aerobic hirdetések
fitnesz
Felhasználónév:
Jelszó:
Kapcsolódó híreink


- A gerincet négylábú életmódra te...
Az emberiség az 5. ágyéki csigolyával fizet a két lábra á...
- Asztma, a levegő minősége és az ...
Amint elérkezett a Pekingi Olimpiai Játékok kezdete, egy ...
- A fontosabb légszennyezők, illet...
Megismerkedhetünk a levegőben jelen lévő fontosabb légsze...
- Aszpartám ( E951 ) - alacsony ka...
1981 óta nem hagyták jóvá az aszpartám száraz élelmiszere...
- Testtípusok
A testalkat részben örökölt sajátosság, melyet nem tudunk...
- A helyes testtartásról - 3. rész
Hogyan álljunk vagy üljünk helyesen, illetve hogyan nem c...
- A helyes testtartásról - 2. rész
Nem könnyű megtanítani testünket a helyes testtartásra. E...
- A helyes testtartásról - 1. rész
A testtartásnak, a régebbi gondolkodással ellentétben jel...
- Mire jó a fitness? - 3. rész
A torna nem keserves kötelezettség! A tornászás ne napont...
- Mire jó a fitness? - 2. rész
Minden kezdet nehéz! A gravitáció törvénye mindannyiunkat...
- Mire jó a fitness? - 1. rész
A kérdésre a válasz, hogy életünket jobbá tegye. Vajon mi...
- Az egészséges étrendről pár szóban
Karcsúak szeretnénk maradni és a megfelelő súlyunkat megt...
- A vitaminokról röviden
Rendkívül fontos szerepet játszanak egészségünk fenntartá...
- Mi is a koffein?
A koffein olyan drog, amely természetes körülmények közöt...
- Ásványi anyagok - kalcium
Gyermekkorunkban bizonyára sokat hallottuk a szüleinktől,...
- Pár szóban a jógáról
Ha olyan edzésprogramot keresel, amely könnyen megtanulha...
- 5 tipp az egészséges testsúly el...
Ha a gyors diétát választjuk a fogyás érdekében, nem bizt...
- A fitness Története 4/4
Elérkeztünk a fitness történetének bemutatásában az utols...
- Kapcsolat a mozgásszegény életmó...
Aki szabadidejét mozgással, túrázással, edzéssel tölti, s...
- A fitness története 3/4
A kevésbé távoli múltba visszakalandozva ismerkedjünk meg...
- A fitness története 2/4
Az előző részben megismerkedhettünk az ősi életvitellel, ...
- A fitness története 1/4
A történelem előtti időkben a fitness a vadászat és gyűjt...
- A hétköznapok forgataga és a fit...
A fitness és a wellness világa oly távolinak tűnt még néh...
Partnereink
Fitnesz világ


Hírek, érdekességek, információk a fitness világából


Önmagunkról alkotott véleményünk

Túl kövér vagyok. Túl sovány vagyok. Boldogabb lennék, ha magasabb, alacsonyabb, rövidebb hajú, hosszabb hajú, izmosabb, hosszabb lábú lennék... Ismerősen hangzanak e kijelentések? Talán már te is éreztél hasonlóan? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Fiatalkorban a testünk rengeteg változáson megy keresztül és e változásokkal együtt változik önmagunkról alkotott elképzelésünk is. Sokaknak nehézséget okozhat a problémák megoldása, amely kihatással lehet az önbecsülésükre.
Fitness hírek, FitnessOktatok.hu
Miért is olyan jelentős az önmagunkról alkotott kép?

Az emberek hogyan értékelik önmagukat, az önérzetet, amit magukban éreznek, hogy mennyire tartják magukat érdemlegesnek a feladatok megoldására? Akik nagy önbecsüléssel rendelkeznek, könnyebben szerezhetnek barátokat, könnyebben szabályozhatják a viselkedésmódjukat, és egyszerűbben élvezhetik az életüket.

A testünkről alkotott kép azt jelenti, amit a külső megjelenésünkről gondolunk.
Különösképpen a korai serdülőkorban, a testünkről alkotott véleményünk rendkívüli hatással lehet önbecsülésünkre. A gyermek ugyanis a serdülőkorba lépve sokkal többet gondol arra, hogy mások mit mondanak róla.

Mi az, ami leginkább hatással van az önbecsülésünkre?
A serdülőkor.

Sok tinédzser harcol önmagával, amikor a pubertás korba lép, mivel ilyenkor teste rengeteg változáson megy keresztül. E változások vegyülve a természeti követelésekkel, eredményezhetik, hogy összehasonlítsák a magukat másokkal, mint például az őket körülvevőkkel, illetve a színészekkel, hírességekkel, akiket a TV-ben, moziban, illetve magazinokban láthatnak.

Néhányan korábban indulnak fejlődésnek, míg mások később. Néhányan jobban meghíznak a hirtelen megindult növekedés folytán, míg mások változatlanok maradnak, míg megint mások függetlenül attól, hogy mennyit esznek, megőrzik vékonyságukat. Hogy ki melyik csoportba kerüljön, nem a mi döntésünkön múlik, mivel az egész a génjeinkbe van programozva.

A változások a pubertással kezdődnek és eredményezik, hogy a fiúk és lányok hogyan értékelik önmagukat. Néhány lány nyugtalanul vagy zavartan érezheti magát a fejlődésnek indult teste miatt. Mások viszont szeretnék, ha ez a folyamat minél gyorsabban zajlana le. A lányok leginkább ezért aggódnak, hogy vékonyak lehessenek, míg a fiúk néha úgy érzik, nem eléggé izmosak.

Külső hatások
Nem csak a fejlődés az, ami befolyásolja önérzetünket, mivel még számos tényező létezik (mint például a médiában látott sovány nők és kigyúrt fiúk) testünkről alkotott véleményünk megváltoztatására.
A családi élet is hatással lehet rá. Sok szülő ugyanis sokat kritizálja gyermekeit, ahelyett, hogy megdicsérné őket. E kritikák is csökkenthetik jó önérzetünk kialakulását.

Előfordulhat, hogy negatív megjegyzéseket hallhatunk, amelyeknek néha faji vagy etnikai előítéletek az alapjai. Ezek többnyire a kritizáló tudatlansága, butasága miatt születnek.

Az egészséges önérzet
Ha pozitívan értékeljük az önmagunkról alkotott képünket, akkor valószínűleg elfogadjuk az utat, amin haladunk. Ez az egészséges viselkedés segít más szemléletmóddal tekinteni a körülöttünk lévő világra, könnyebben szerezhetünk magunknak új barátokat és képes megváltoztatni testi és lelki önmagunkat.
Ha tudod, mi tesz boldoggá, és hogyan érd el céljaidat, akkor képes vagy rá, hogy irányíthasd életed. A pozitív hozzáállás és az egészséges életmód (a helyes táplálkozás és a sportolás) remek kombinációja az önbecsülésünk kialakításának, illetve fenntartásának.

Tippek önérzetünk javítására
Sokan szükségét érzik kinézetük változtatására, hogy jól érezhessék magukat. Pedig nem kellene mást tenniük, mint gondolkodásmódjukon változtatni.
Az első, amit érdemes felismernünk, hogy a testünk csak a miénk! Nem okozhat problémát annak formája, mérete és színe, mert nem ez számít! A legfontosabb, hogy próbáljuk meg elfogadni önmagunkat!
Ha nagyon aggódunk a súlyunk, vagy magasságunk miatt, keressük fel orvosunkat, hogy megtudhassuk, minden rendben van-e.

Következő lépésben ismerjük fel, hogy külsőnk mely részein vagyunk képesek változtatni és melyeken nem. Mindenkinek (még a tökéletesnek tűnő hírességeknek is) van önmagukkal problémájuk, amiken változtatni szeretnének (mint például a magasságukon, lábméretükön?).
Ha van, amin változtatni szeretnénk magunkon (mint például edzettségi szintünkön), akkor tűzzünk ki célokat! Ha például, egészségesen szeretnénk élni, akkor tervezzük meg mindennapi mozgásunkat, rendszeres étkezésünket, illetve, hogy mit is fogunk enni. Kövessük nyomon e folyamatot mindaddig, amíg el nem érjük célunkat. A kitűzött céljaink elérése erősíti önbecsülésünket. Minden reggel próbáljunk olyan célokat felállítani, amelyeket aznap el szeretnénk érni. Természetesen nem kell olyan hatalmas cselekedetekre gondolni, mivel sokszor az apróságokban van elrejtve a lényeg. Ilyen célkitűzések lehetnek például egy kedvenc zenekarunktól pár szám meghallgatása, egy kis séta a napsütésben, átadni helyünket az időseknek a vonaton vagy buszon? Koncentráljunk a jó dolgokra, próbáljunk meg pozitívan tekinteni a világba, vegyük észre az apró csodákat, szépségeket az amúgy jelentéktelennek tűnő dolgokban is, mivel azok, bár néha nem vagy csak kevésbé látszanak számunkra, de mindenhol ott vannak. Csak észre kell vennünk azokat!

Mit tehetünk, ha mégis segítségre lenne szükségünk?
Néha az alacsony önbecsülésünk, az önmagunkról alkotott képünk előidézheti, hogy egyedül nem vagyunk képesek túllépni azon. Ilyenkor depresszióba eshetünk, elszigetelődhetünk, és érdektelennek mutatkozunk barátaink iránt, akiket ezzel megbánthatunk. Ha hasonló helyzetbe kerülnénk, bármennyire is nehezünkre esik, mindenképpen próbáljunk meg beszélni valakivel, akinek elmondhatjuk problémáinkat, aki meghallgat és segíthet túllépni mélypontunkon. Ugyanis ha elhallgatjuk problémáinkat, illetve magunkba fojtjuk azt, akkor előbb-utóbb megemészti lelkünket és negatív hatással lesz életünkre. Tegyünk tehát azért, hogy elkerüljük mindezt! Beszélgessünk, sportoljunk, legyünk nyitottak a világra, fedezzük fel annak apró örömeit, csodáit és ne feledjük: nincs olyan, hogy valamit ne tudnánk elérni, csak akarni kell és sikerülni fog!
FitnessOktatok.hu
2008.02.22.
Minden jog fenntartva: FitnessOktatok.hu - 2007

E-mail:

Címszavak: fitness, wellness
hirdetések, fitnesz fórum, hírekA FitnessOktatok.hu rövid ismertetése:

Személyi edzők, aerobic oktatók, step oktatók, testnevelő tanárok, step trénerek, sportedzők, wellness trénerek, életmód tanácsadók, gyógytornászok, aerobik sportoktatók hirdetései, továbbá edzőtermek, wellness hotelek, sport centrumok, fitnesz termek, fitness központok, gyógycentrumok állásajánlatai. Oldalunkon megtalálhatod a közismert és kevésbé ismert személyi edzők hirdetéseit, akik bármikor rendelkezésedre állnak, hogy segítségükkel könnyen, gyorsan és hatékonyan fogyhassál le. Ha szükséges, ők írják meg számodra az edzéstervet, edzésprogramot, állítják össze étrendedet, veled edzenek, tanácsokkal látnak el, megpróbálják életedet minél szebbé és egészségesebbé tenni. Keresd meg tehát a számodra legszimpatikusabb edzőt hirdetéseink között és élj Te is vidám, boldog, egészséges életet!

És hogy milyen fitness iskolákban tanult oktatóit, illetve hirdetéseit láthatod?
- Fitness Company (IFAA)
- Fitness Akadémia
- IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ
- Body 'n' Soul Wellness & Pilates Academy
- Diplomás gyógytornászok (Pl. SOTE EFK)
- Fazekas Attila Wellness Akadémia
- Fitline Education
- IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés
- Pilates Institute
- TF Továbbképző Intézet
csak hogy a legismertebbeket említsük.
A FitnessOktatok.hu oldalon találhatsz továbbá fitness centrumok és wellness hotelek állásajánlatait, álláshirdetéseit. Amennyiben Te is oktató, edző vagy és szeretnél munkát taláni egy edzőteremben, sport, illetve wellnessközpontban, fitnesz teremben, akkor jó helyen jársz. Reméljük, hogy honlapunkon újabbnál újabb hirdetések fognak megjelenni, ezáltal is segítve benneteket egy boldogabb és szebb jövő felé.

Magyarország legjobb fitness iskoláiban (Fitness Company /IFAA/, Fitness Akadémia, IWI...) végzett oktatóinak hirdetései, továbbá wellness hotelek, gyógyfürdők, fitnesztermek bemutatása, valamint azok álláshirdetései is megtalálhatók oldalunkon, mint azt már korábban említettük.
Oldalunk tartalmából címszavakban: fogyókúra, személyi edzés, fogyás, bmi(boss mass index), aerobic, fitness, wellness, életmód tanácsadás, hirdetésfigyelő, egészséges élet elérése, fitnesz fórum, fitness hírek, érdekességek, információk a nagyvilágból, edzéstervek.
A sportolás egészségre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert, felfrissíti a testet és a lelket, serkenti gondolkodásunkat.
Edzéstervek? Személyi edzők? Fitness központok? A válasz: FitnessOktatok.hu! Üdvözlünk az egészséges élet, a wellness és a fitness világában! Mert Te is élhetsz szép és boldog életet! Ebben sze FitnessOktatok.hu: personal trainers hirdetései, hírek az egészségről a test és a lélek egészségéért, megtaláld az ideális személyi edzőt. Fitnesztermek hirdetései az ország egész területéről, edzés, fogyókúra, fitnesz, edzők, oktatók, edzés, edzéstervek, fogyókúra. step aerobic oktató hirdetések személyi edzés, fitness edzéstervek fogyókúra fitnesz wellness Személyi edzők fogyás, izomnövelés.
Ha az alábbiakat szeretnéd csinálni: szálkásító edzés, spinning, power walking, edzőtermi edzés, zsírégetés, személyi edzés, aerobik, step, fitness aerobic, testedzés, alakformálás, sportolás, testedzés, izomtömegnövelés... akkor segíthetünk Neked megtalálni az ideális választást!
Ugyanis honlapunkon megtalálhatod az edzőtermek, wellness hotelek, fitness termek, sportklubok hirdetéseit, hogy életed egészségesen élhesd le.
Személyi fitnes fitnesz fogyókúra fitness center aerobik wellness egészség healt súlykontroll body programs konditerem Budapesten a belvárosban, valamint annak környékén és vidéken is. Segíthetünk a súlyleadásban (weight loss), diéta (diet) megtervezésében, ingyenes hirdetéseink között barangolhatsz. Gyakorlatok privát edzés otthon bárhol és bármikor. Profi fogyás hatékonyan. Fitnesz edzők honlapjait is megnézhetitek a részletes adataiknál, valamint edzéstervek írásával is kérhetjük. Wellness hétvége, termálfürdők, wellness szállodák, hotelek, gyógycentrumok, kellemes hétvégi pihenés? Segíthetünk megtalálni, amit keresel! Nézz körül hirdetéseink között.
Minőségi edzésprogramok, cardio edzések, aerobic és step edzések tartása, egészséges táplálkozáshoz szükséges megfelelő étrend kialakítása, írása szakemberek által. A honlapon többek között az alábbi iskolák végzett oktatói találhatók: IFAA (International Fitness And Aerobic Academy, Fitness Company), IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ, Fazekas Attila Wellness Akadémia, Fitness Akadémia, IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés, Pilates Institute, TF Továbbképző Intézet ... step edzők, oktatók, hirdetései, lélek, gyógyfürdő ... Az oldal tartalmából: edzésterv írása fogyókúra fogyás tanácsadás privát tréning privát edzes, edzésterv típusok, testformálás alakformálás egészség egészséges élet... Hirdetés feladása edzők, step és aerobik oktatók, wellness trainerek, gyógytornászok, sportolók részére... továbbá lehetőség van edzőtermek, sportklubok, wellness szállodák, edzőtermek részére is hirdetés feladására... hirdetésfigyelés... body building, personal trainers, sportklubok, fitness akadémiák... Oldalunkon többféle iskola végzőseként hirdethetsz: IFAA, Fitness Company, Fitness Akadémia, Body 'n' Soul Wellness & Pilates Academy, Diplomás gyógytornászok (Pl. SOTE EFK), Fazekas Attila Wellness Akadémia, Fitline Education, IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés, IWI Wellness - Fitnesz Oktatási Központ, Pilates Institute, Testnevelési Főiskola (TF) Továbbképző Intézet... személyi edző aerobic oktató fitness trainer personal trainer testépítés edzőtermi edzés. Személyi edzők step oktatók aerobik edzők fitness oktatók personal trainers szálkásítás. Egy oldal a sportról, sportolókról, mindenkinek. Ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írd meg a fórumon! Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk! FitnessOktatok.hu - A lehetőség, hogy megtaláld a Neked megfelelő, ideális edzőt! Keresd meg a számodra ideálisat a hirdetések között!
retnénk segíteni Neked! Hiszen mai rohanó világunkban szinte nincs időnk önmagunkkal is törődni egy kicsit! Pedig igenis kellene! Hisz az egészséget, mint oly fontos kincset, csak akkor vagyunk képesek értékelni igazán, ha az már elveszett! Ne várjunk addig! Tegyünk most egészségünk fenntartásáért, hogy boldogságban, vidámságban élhessünk és birkózhassunk meg a mindennapos kihívásokkal!

Fitness oktatók, személyi edzők, personal trainers, step és aerobic oktatók, wellness trénerek hirdetései, fórum az egészsérgről a test és a lélek egészségéért, FitnessOktatok.hu, hogy megtaláld az ideális edzőt!

FitnessOktatok.hu - 2008

Társoldalunk:
Esküvő és rendezvényszervezés